Reppu- ja käsi­ruiskut

Vaivattomuutta ruiskutukseen

Osmag Trading Oy Ab:n kätevät akku- ja käsikäyttöiset reppu- ja käsiruiskut tekevät ruiskutuksen helpoksi. Levitä kasvien suoja- ja torjunta-aineet helposti, miellyttävästi ja nopeasti! Kaikki mallimme ovat tilattavissa verkkokaupasta tai voit tulla ostoksille Porvoon myymäläämme. Ota yhteyttä!

Laadukas materiaali ja valmistus­tapa

Reppu- ja käsiruiskut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, joita työstetään kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Käytetyt materiaalit ja valmistusmenetelmä mahdollistavat pitkän käyttöiän ja hyvänä säilyvän suorituskyvyn. Ruiskut ovat myös tarkkoja, sillä ne perustuvat pienannosruiskutukseen tasapisararuiskulla.

Reppu­ruiskut

Reppu selkään ja ruiskuttamaan! Reppuruisku on kätevä etenkin suurien alueiden ruiskutukseen. Reppuruiskut voidaan varustaa erilaisilla suuttimilla, jotka mahdollistavat erilaiset ruiskutukset.

Akku­käyttöiset reppu­ruiskut

Akkukäyttöisissä reppuruiskuissa teknologia ja innovaatiot yhdistyvät parhaalla tavalla ruiskutukseen ja tuholaisten ja rikkakasvien torjuntaan. Akun ansiosta ei tarvitse pumpata käsin tai kuunnella moottorin kovaa ääntä. Tasapainen paine varmistaa aineen tasaisen ulostulon.

Paineruisku­pullot

Kätevät paineruiskupullot ovat käsikäyttöisiä. Niiden avulla ruiskutus voidaan hoitaa kätevästi. Hyvä kantohihna helpottaa käsiruiskun kantamista mukana.

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Tuotteet

Teknologia ja innovaatiot yhdistyvät parhaalla tavalla ruiskutukseen ja tuholaisten ja...
Myymälästämme ja verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman useiden valmistajien...
Laadukkaat Yuasa moottoripyörien starttiakut löydät myös meiltä. Tiesitkö, että noin 94...
Kätevät paineruiskupullot ovat käsikäyttöisiä. Niiden avulla voidaan ruiskutus hoitaa...
Reppu selkään ja ruiskuttamaan. Reppuruiskut voit varustaa erilaisilla pistooleilla, jotka...
Luotettavaa laatua ja suorituskykyä - Yuasa Automotive akut....