Erikoissähkökeskukset Porvoosta koko Suomeen toimitettuna

Tiedustele erikoissähkökeskuksista tai kysy tarjous
Osmag Trading

Osmag Trading valmistaa erikoissähkökeskuksia vaativaan yrityskäyttöön. Meillä on yli 10 vuoden kokemus sähkökeskusten suunnittelusta ja valmistuksesta. Luottaen vankkaan kokemukseen ja ammattitaitoon me myymme kattavat sähköratkaisut kaikkiin tarkoituksiin. Tuotantotilamme sijaitsevat Porvoossa, mistä toimitamme sähkökeskuksia kaikkialle Suomeen.

Valmistamme lisäksi erikoissähkökeskuksia suurelle eurooppalaiselle valmistajalle, Viessmann Oy:lle, jolle olemme tehneet esimerkiksi automaatio- ja kylmäkonekeskuksia. Yhteistyömme suurien kansainvälisten merkkivalmistajien kanssa mahdollistaa myös heidän laadukkaiden sähkökeskuksiensa Suomeen tuonnin.

Yrityksen ja kiinteistön sähköistys

Valmistamme asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä erikoissähkökeskuksia ja perussähkökeskuksia vuosien kokemuksella. Yksilöllisesti suunniteltu ja valmistettu sähkökeskus takaa yrityksesi sähköjärjestelmien toimivuuden ja turvallisuuden kovassakin käytössä. Erikoissähkökeskuksemme sopivat erityisesti pienteollisuuden käyttöön ja muihin yritystiloihin.


Sähkökeskus on kaikkien sähköä tarvitsevien laitteiden ja järjestelmien sydän, mikä tekee siitä erittäin tärkeän osan monen yrityksen toimintaa. Yritysten tarpeisiin suunniteltu keskus pitää toiminnassa paitsi sähkölämmityksen myös kaikki teollisuuden sähkölaitteet. Sähkökeskuksen avulla yrityksesi sähkölaitteita ja järjestelmiä on helppo hallita yhdestä paikasta käsin, ja ne saavat tarvitsemansa virran luotettavasti ja ilman virtapiikkejä.
Sähkökeskukset tarjoavat virtaa lämmitysjärjestelmille ja sähkölaitteille myös kodissa ja toimistossa. Pienimuotoiset sähkökeskukset ovat normaali näky pienkiinteistöissä, joissa sulakkeet jakavat talon sähkövirran pistorasioihin, valaistukseen ja laitteille. Myymämme sähkökeskukset sopivat siis myös koti- ja toimistokäyttöön. 


Kysy meiltä lisää erikoissähkökeskuksista, niiden asennuksesta ja mahdollisuuksista. Konsultoimme mieluusti asiakkaitamme kaikissa sähkökeskuksiin liittyvissä asioissa. 

Ohjauskeskuksen sähkökomponentit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös ohjauskeskusten sähkökomponentit. Ohjauskeskusten avulla hallitaan tyypillisesti erilaisia teollisuuden laitteita. Myymme laajan kirjon erilaisia sähkökomponentteja asiakkaille, ketkä käyttävät ohjauskeskuksia yritystoiminnassaan.


Ohjauskeskusten komponentit ovat erikoislaatuisia tuotteita, joita valmistaa vain pieni joukko yrityksiä maailmanlaajuisesti. Me Osmagilla osaamme tarjota sinun tarpeisiisi sopivat komponentit asiantuntevalla palvelulla. Kysy tuotteistamme lisää!

Tutustu myös reppu- ja käsiruiskuihin