Akkukäyttöiset reppuruiskut ja käsiruiskut Porvoosta koko Suomeen toimitettuina

Tilaa ruisku tai kysy lisää
reppu- ja käsiruiskut

Osmag Tradingin kätevät akku- ja käsikäyttöiset reppu- ja käsiruiskut tekevät ruiskutuksesta helppoa hommaa. Laadukkailla reppu- ja käsiruiskuillamme kasvien suoja- ja torjunta-aineiden levitys on helppoa ja vaivatonta. Myymme eri tyyppisiä ja mallisia ruiskuja piha- ja puutarhatöihin, niin ammatti- kuin yksityiskäyttöönkin. Kaikki mallimme ovat tilattavissa suoraan kotiin, tai voit ostaa ne Porvoon myymälästämme. Tervetuloa ostoksille!

Laadukkaat ruiskut pihalle ja puutarhaan

Myymämme reppu- ja käsiruiskut ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista asiantuntevilla valmistusmenetelmillä. Lopputuloksena on laadukas ja helppokäyttöinen ruisku, joka kestää ammattikäytössäkin monien vuosien ajan. Myymämme ruiskut ovat myös erittäin tarkkoja, kiitos tasapisararuiskutuksella toimivan pienannosruiskun. Näin jaeltava aine tulee ulos ruiskusta halutun kokoisena annoksena ja pisarakokona, säästäen kemikaaleja sekä ympäristöä.

Paineruiskupullot

Paineruiskupullot ovat käteviä käsikäyttöisiä ruiskuja, joiden avulla aineiden levittäminen hoituu nopeasti ja näppärästi. Käsiruiskuissa on kantohihnat, joiden avulla ruiskuja voi kantaa helposti mukana ahtaissa ja vaikeissa tiloissa, kuten kasvihuoneissa.

Reppuruiskut

Reppuruisku on erittäin kätevä laite suurien alueiden ruiskutukseen. Reppuruiskut voidaan varustaa useilla erilaisilla suuttimilla, jotka mahdollistavat eri kokoiset ja muotoiset pisarakuviot. Puutarhurit ja maanviljelijät arvostavat laadukkaita reppuruiskujamme, joilla torjunta-aineiden ja muiden kemikaalien levitys hoituu tehokkaasti. Reppuruisku on varsin kookas, joten se ei sovi ahtaisiin tiloihin – tästä huolimatta se on tehokas ja edullinen ratkaisu isompiin ruiskutustöihin.

Akkukäyttöiset reppuruiskut

Akkukäyttöiset reppuruiskut edustavat uutta teknologiaa ja innovatiivista tuotekehitystä. Akkukäyttöiset ruiskut ovat tehokas tapa torjua tuholaisia ja rikkakasveja. Ruiskuja ei tarvitse pumpata käsin, eivätkä ne käytä äänekästä bensamoottoria – hommat hoituvat hiljaisesti sähkömoottorin avulla. Akkukäyttöinen moottori takaa myös tasaisen ja jatkuvan paineen ruiskutukseen ja aineen jakeluun.

Tutustu myös akkuvalikoimaamme